abbasghamary (05-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), problem (04-08-14)
اگر دقیقا اون هم از برند msi بوده . این سری از msi با این برد مشکل دارند . شما برند دیگه رو بگید تست بگیریند متوجه حرف من میشوید .برای شناسایی گرافیک باید اطلاعات از بایوس گرافیک خوانده بشه . از نظر علمی وقتی مادربرد بالا میاد و اسلات pcie مادربرد کار میکنه . یعنی برد سالمه . این مشکل یا به خاطر ناسازگاری vga bios با این برد هست یا مشکل بایوسی گرافیک دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abbasghamary (05-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), problem (04-08-14)
صحیح خب الان پیشنهادتون به بنده چی هست ؟ من باید با این وضع چیکار کنم !!! ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک را با hdmi به مانیتور وصل کردی اسکیلت به هم ریخته
برو تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) درست میشه
بعد هم برو حالشو ببر ما رو هم دعا کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن gpu-z هم احتمالا پائینه جدیدشو دانلود کن
abbasghamary (04-08-14), AMD>INTEL (04-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), problem (04-08-14)
مواردی که پیشنهاد دادم امتحان کن . همینطور پستی که نیما جان دادند . البته چون دو تا گرافیک تست کردی بعید به نظر میرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اول بایوس مادربرد رو اپدیت کن . بعد ویندوز سون 64 بریز با درایور کاتالیست 14.4 و قبلش درایور های جدید برد رو از سایت گیگابایت بگیرید .
Morteza.m1371 (04-08-14), problem (04-08-14)
والا اون gpu-z که آخرین ورژن بود دانلود کردم .. اون عمل رو هم وقتی سیستم دستم بود انجام دادم و مشکلی حل نشد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
صحیح تشکر میکنم اگر مشکلم فردا حل نشد با این موارد دوباره آپدیت میکنم این پست رو .. باز هم تشکر از شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط problem در تاریخ 04-08-14 انجام شده است
nima_hl (04-08-14)
-اپدیت بایوس به f6برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-نصب ویندوز سون 64
3-دانلود درایور های مادربرد بر اساس ویندوزی که نصب کردی .
4-نصب درایور کارت گرافیک
5- اگر جواب ندادند . تست سیستم با یک گرافیک دیگه و پیشنهاد میکنم یک برند دیگه
abbasghamary (04-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), problem (04-08-14)
دوست عزیز من مادربوردم رو با گرافیکم زدم توی گوگل خیلی از سایت هایی رو اورد که مثل سیستم من کانفیگ کرده بودنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G.SKILL Broke 6 Overclocking World Records During Computex 2014 Week | techPowerUp
Unigine Heaven - Xtreme Preset – 5572.9 DX11 Marks
Overclocker: Vivi
Memory: G.SKILL TridentX
Motherboard: Gigabyte Z97X-SOC Force
CPU: Intel Core i7 4770K
VGA: MSI R9 290X Lightning
نظرتون چی هست ؟ الان خب اینا این سیستم رو ست کردن معلومه مشکلی نداره مین و گرافیک با هم (منظور سازگاری هست که شما فرمودید)
شما بایوس رو اپدیت کنید . من راه حل های رو چند مرحله ای گفتم . باید تست بشه . باید قدم به قدم جلو رفت . شما با یک برند دیگه تست بگیرید حتما البته بعد از اون مراحل که عرض کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (04-08-14)
|
سلام مجدد امروز من تماس گرفتم با جایی که پی سی رو داده بودم بهشون ... به یک موردی اشاره کردن ... گفتن که قطعات شما هیچ مشکلی نداره ... و مشکلی که شما نمی تونید متناسب با مانیتورتون یعنی (1920 در 1600) تصویر بگیرید توی ویندوز و تصویرتون (1920 در 1080) هست اینه که مانیتور شما نسل 4k نیست و کلا تکنولوژی پشتیبانی کامل از این گرافیک رو در ویندوز نداره ... و مثلا اگر توی یک بازی برید می تونید اونجا تصویر 1920 در 1600 رو بگیرید ... اما توی ویندوز نه ... و در کل شما می تونید یک مانیتور یک ملیونی حدودا خریداری کنید که اینو ساپورت کنه ... (مانیتور من 21 و نیم اینچ الجی هست ماله 3 سال پیش)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد GPU-Z هم گفتن که دوتا بایوس توی گرافیک هست یک اولیه یک ثانویه ... که اولیه برای لود خود ویندوزه ... که خب توی GPU-z اون بایوس اولیه رو نشون میده اما نمی دونم توی کجا رو گفتن یادم نیست اسمشو (که توی خود ویندوز هم هست) میریم اونجا بایوس اصلیه رو لود میکنه و مشخصات دقیق کارت گرافیک رو نشون میده ....
شما نظرتون در مورد این موارد که عرض کردم چی هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب یا خدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه داستان هایی تعریف میکنند . من تا به حال چنین چیزایی نشنیدم .شما 8.1 64 بیتی نصب کن درایور ها رو نصب کن
بعد ببین با برنامه MSI Afterburner گرافیکت شناسایی میشه یا نه
البته در بایوس دو بایوس ندارد بلکه بایوس هیبریدی دارد . باید ویندوز 8.1 64 بریزی و با نرمافزار live update msi بگذاری اپدیت ها رو بگیرید
http://event.msi.com/2014/vga/Hybrid_BIOS/
abbasghamary (05-08-14), Morteza.m1371 (05-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks